Ακολουθώντας την προτροπή του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη, συγκροτείται ομάδα πρωτοβουλίας ανεξάρτητων Θεσσαλονικέων και καλούμε κάθε συμπολίτη που συμμερίζεται τις αρχές και τους στόχους της ιδρυτικής διακήρυξης, να συστρατευθεί μαζί μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 10.45    στην «ΤΡΑΤΑ»
(παραλία Περαίας, 50 μ. αριστερά από τη σκάλα Περαίας)

ΘΕΜΑΤΑ:

·         Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας 
          Συνδιάσκεψης της 18 & 19 Ιουνίου.

·         Συμμετοχή μας σε διάφορες δράσεις
________________________
Φίλες, φίλοι
                 Από το επόμενο κείμενο «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», που αποτελεί την πρόσκληση για έναρξη διαλόγου προς εκπόνηση του ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, προκύπτει η ανάγκη επιλογής ενός/μίας εκπροσώπου της ΣΠΙΘΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ για τη συμμετοχή του/της στην κλήρωση για τους/τις 15 που θα αποτελέσουν την προσωρινή οργανωτική επιτροπή.
Επειδή τα περιθώρια που δίδονται είναι εξαιρετικά περιορισμένα και δεν υπάρχει χρόνος για συνάντησή μας, μπορείτε από σήμερα (9/4/11) μέχρι και την 12/4/11, να ψηφίσετε ηλεκτρονικά, με μέηλ σας, στο spithathermaikou.gmail.com  απαντώντας στα ερωτήματα:
  1. Ο εκπρόσωπος να επιλεγεί με κλήρωση
  2. Ο εκπρόσωπος να είναι ο ήδη εκπρόσωπος της Σπίθας μας (Όθων Ιακωβίδης)
  3. Προτείνω τον ...........  για να εκπροσωπήσει τη Σπίθα μας σε αυτή την οργανωτική διαδικασία

Παράκληση για την όσο γίνεται συντομώτερη απάντησή σας.

 

 

 

                                                   ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Συγκροτείται προσωρινή οργανωτική επιτροπή και τομέας ενημέρωσης-πολιτικής παρέμβασης

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν όλο και πιο ραγδαία, επιτάσσοντας μια εξίσου ταχεία αντίδραση από την μεριά της κίνησής μας. Για αυτό τον λόγο εμείς, η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών, προχωρούμε σε ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας. 

Το όραμά μας είναι ξεκάθαρο: Αγωνιζόμαστε γιαι την άμεση ανατροπή του πολιτειακού πραξικόπηματος από την κυβέρνηση και το ΔΝΤ, για μια Ελλάδα ελεύθερη από οικονομικούς ή πολιτικούς κηδεμόνες, για μια Ελλάδα που θα κυβερνάται πραγματικά από τον ελληνικό λαό και για τον λαό. Ο τρόπος διεξαγωγής αλλά και σκοπός του αγώνα είναι επίσης απολύτως ξεκάθαρος: άμεση δημοκρατία, πραγματική λαϊκή κυριαρχία. Το σύνθημα ανανέωσης και αναδιοργάνωσης των σπιθών στα πλαίσια ενός πανελλήνιου μετώπου που έδωσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, τόσο με το πρόσφατο μήνυμα στην ιστοσελίδα μας, όσο και με την συνέντευξή του στις 5 Απριλίου στην τηλεόραση του Αντένα, καθιστούν αναγκαίες τις παρακάτω διευκρινήσεις:
  1. Η προσωρινή συμβουλευτική επιτροπή είναι ένα σώμα συμβούλων που επέλεξε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης με σκοπό την επεξεργασία προτάσεων πολιτικής και ιδεών που θα κατατεθούν, μετά από την κατάλληλη επιστημονική επεξεργασία, σε διαβούλευση μέσα στην Σπίθα. Πέραν αυτού του ρόλου της, δεν παίζει κανέναν άλλο ρόλο ως προς την συγκρότηση, την κατεύθυνση και την λειτουργία της Σπίθας. Ούτε μπορεί να θεωρείται ως ηγετικό ή καθοδηγητικό όργανο της Σπίθας, μιας και όπως έγραψε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης στην ανάρτησή του για το Οργανωτικό της 3ης Απριλίου η σχέση της Σπίθας με αυτήν είναι εθελοντική και ανεξάρτητη. Το κάθε μέλος της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής είχε ως μοναδική αποστολή την σύσταση επιστημονικής επιτροπής μελέτης συγκεκριμένων αντικειμένων και τομέων κοινωνικής δράσης.
  2. Συγκροτείται έκτακτη και αυστηρά προσωρινή οργανωτική επιτροπή. Η νέα αυτή επιτροπή προσωρινά, τονίζεται και πάλι, θα αναλάβει το καθήκον της οργάνωσης δράσεων και συνεργασίας των Σπιθών εώς ότου να συσταθεί εκλεγμένο όργανο. Για το λόγο αυτό καλούμε, ως προσωρινό οργανωτικό συντονιστικό, όλες τις σπίθες, καταγεγραμμένες και μη, να εκλέξουν αντιπροσώπους οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτή την προσωρινή κεντρική οργανωτική επιτροπή και να καταθέσουν τις όποιες προτάσεις τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: organwtiko.spithas@gmail.com.
  3. Η σύγκληση της πανελλήνιας συνδιάσκεψης, η οποία θα αποτελεί το κυρίαρχο σώμα της Σπίθας και θα εκλέξει μία επί θητεία οργανωτική επιτροπή δεν πρέπει να καθυστερήσει πέραν της 10ης Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Η ετήσια πανελλήνια συνδιάσκεψη θα αποτελεί το μόνο καθοδηγητικό όργανο που αναγνωρίζουν οι Σπίθες και στα πλαίσιά της θα ζυμώνονται απόψεις, θα επιλέγονται δράσεις και θα εκλέγονται όργανα.
  4. Η νέα προσωρινή οργανωτική επιτροπή πρέπει να δημιουργηθεί εντός το πολύ επτά ημερών. Για αυτό τον λόγο καλούμε τους συναγωνιστές μας να κινηθούν γρήγορα. Η επιτροπή θα είναι 15 μελής. Επειδή σίγουρα ο αριθμός των αντιπρόσωπων θα είναι μεγαλύτερος, οι 15 θα αναδειχθούν με κλήρωση μεταξύ των προτεινόμενων αντιπροσώπων. 
  5. Ακόμα μία 15 μελής επιτροπή θα ήταν ακόμη σκόπιμο και τελέσφορο να δημιουργηθεί, πάλι με την υποβολή υποψηφίων αντιπροσώπων, που θα αναλάβει αποκλειστικά το έργο της διοργάνωσης της πανελλήνιας συνδιάσκεψης των σπιθών. Οπωσδήποτε με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αναδειχθούν και άλλες επιτροπές, επιστημονικές και μη, καθώς και ομάδες εργασίας για τα επιμέρους θέματα, πάντα με προτάσεις από τις τοπικές σπίθες και κλήρωση. Αυτό θα αποτελέσει ένα από τα καθήκοντα της νέας προσωρινής οργανωτικής επιτροπής. Ως άλλο έργο της τελευταίας ορίζεται η διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας και οργάνωσης των τοπικών σπιθών, ο συντονισμός συλλογικών δράσεων ενημέρωσης και κοινωνικής παρέμβασης που θα ανοίξουν ακόμα περισσότερο τις τοπικές συνελεύσεις στην κοινωνία και σε κινήσεις πολιτών με ανάλογους στόχους, και, τέλος, η ευόδωση των συνθηκών κλίματος άριστης ομόνοιας και συνεργασίας που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη εκλεγμένης οργανωτικής επιτροπής.
  6. Για αποφυγή παρανοήσεων, αξίζει να αναφέρουμε ότι οποιοδήποτε παλαιότερο οργανωτικό σχέδιο, εντολή ή ντιρεκτίβα, παύει να ισχύει. Το νέο πλήρες οργανωτικό σχέδιο θα εκπονηθεί συλλογικά και θα ψηφιστεί από την πανελλήνια συνδιάσκεψη κατόπιν υποβολής σχετικών προτάσεων από όλες και όλους όσους συμμετέχουν στην κίνηση. Καλούμε τους συναγωνιστές μας στις τοπικές συνελεύσεις να εφαρμόζουν απαρέκλιτα απλές  αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, με κυλυόμενα κληρωτά προεδρεία, συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας για κάθε συναγωνιστή που παίρνει το λόγο, δικαίωμα για μία και μόνο δευτερολογία από τον καθέναν και συζητήσεις επί συγκεκριμένου και εφικτού θέματος δράσης. Τα θεωρητικά ζητήματα θα πρέπει να αποτελούν θέμα ενημερωτικών ομιλιών ή ημερίδων και θα πρέπει να μην αποτελούν θέμα συζήτησης στις συνελεύσεις, οι οποίες έχουν χαρακτήρα πρακτικό και ανάληψης δράσεων.
  7. Συγκροτείται επίσης τομέας ενημέρωσης και πολιτικής παρέμβασης, ο οποίος θα αναλάβει την ημερήσια παρακολούθηση του πολιτικού γίγνεσθαι και θα παρεμβαίνει με ανακοινώσεις και αρθρογραφία στα επίκαιρα ζητήματα της καθημερινότητας. Ο τομέας αυτός θα απαρτίζεται από συναγωνιστές με πολιτική συγκρότηση, διαθέσιμο χρόνο, γνώση και ικανότητα άμεσης παρακολούθησης των ζητημάτων που αναδεικνύονται σε ημερήσια βάση. Όποιος από τις Σπίθες θεωρεί ότι έχει τα προσόντα και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πολιτικής δουλειάς καθημερινής παρέμβασης δεν έχει παρά να στείλει τα στοιχεία του στο email που έχουμε ήδη αναφέρει στο οργανωτικό.
Με νέα ορμή και δύναμη συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενώπιον νέων αγωνιστικών προκλήσεων.


Αθήνα 19- 02- 2011

Η  Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών τού Μίκη Θεοδωράκη είναι πλέον μια δυνατή αγωνιστική πραγματικότητα και η μόνη ελπιδοφόρα πολιτική πορεία, για  μιά εθνικά ανεξάρτητη και βαθειά δημοκρατική Ελλάδα.
Η άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά του, προκάλεσε την δική του άμεση παρέμβαση για την δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας σας με τον www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr , επίσημο ιστότοπο του Κινήματος, ο οποίος εμπλουτίζεται με καινούργιες λειτουργίες, όπως
:
1 .   Στο πεδίο Επιλογές  επιλέγετε το Συγκρότηση Σπιθών και συμπληρώνετε ως Ομάδα Πρωτοβουλίας, (που θα πρέπει να απαρτίζεται απο 10 άτομα, τουλάχιστον), το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση, το e-mail εαν υπάρχει, το τηλέφωνο, το επάγγελμα και την κατηγορία ηλικίας, κάθε μέλους στην αντίστοιχη στήλη
Στη συνέχεια αναγράφετε τον Τίτλο και τον Εκπρόσωπο τής προτεινόμενης Σπίθας, με το e-mail, την διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μετά τον απαραίτητο έλεγχο πληρότητος όλων τών στοιχείων η ομάδα θα  επισημοποιείται ως Σπίθα και θα αναρτάται απο την διαχείριση τού ιστοτόπου στην υποεπιλογή  Οι Σπίθες στην Ελλάδα.
2 .   Μεμονωμένα άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη τής Κίνησης, ή και να συγκροτήσουν νέα Σπίθα, στο πεδίο Επιλογές , θα επιλέγουν το Εκδήλωση ενδιαφέροντος, στο οποίο θα αναρτούν, το ονοματεπώνυμο, το e-mail, το επάγγελμα και την περιοχή τους.
3 .   Το υποπεδίο  Αποφάσεις Συνεδριάσεων Σπιθών,  δημιουργήθηκε για την ανάρτηση από τις ίδιες τις Σπίθες, με κωδικό που θα τούς παραδίνεται ταυτόχρονα με την ανακήρυξή τους, αποφάσεων και ανακοινώσεων από τις συναντήσεις τους.

Για τον καθορισμό τού τίτλου μιάς Σπίθας, θα πρέπει να επιλέγεται ως εδαφική έκτασή της, ο στενώτερος γεωγραφικός χώρος, όπως είναι η τοπική ή δημοτική κοινότητα στην περιφέρεια , και η γειτονιά ή η συνοικία στις μεγάλες πόλεις.
Είναι προφανές ότι το μικρό γεωγραφικό μέγεθος το απαιτούν, τόσο η δομή ενός λαϊκού κινήματος, στο οποίο είναι αναγκαία η κατά το δυνατόν πλησιέστερη σχέση τής οργάνωσης με τον απλό πολίτη, όσο και η ανάγκη διεύρυνσης τού Κινήματος, με την δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων  Σπιθών.   
Παράλληλα θα μπορούν να σχηματίσουν Σπίθα άτομα, με επαγγελματική, ή φιλική σχέση, ή τον όποιο συλλογικό δεσμό, το όνομα τής οποίας, όμως, δεν θα μπορεί να αναφέρεται σε ολόκληρα κοινωνικά σύνολα. 
Συλλογικοί φορείς μπορούν να προσχωρούν στο Κίνημα, εγγράφοντας 10 τουλάχιστον μέλη τους,  προσθέτοντας στον τίτλο τους το Σπίθα
 
Βασικό μέλημα όλων μας, στην λειτουργία τών Σπιθών είναι να εδραιωθεί το αίσθημα τής ενότητας, ώστε κάθε απόφαση να είναι αποτέλεσμα ομόθυμης συνεννόησης.  Προτείνεται μια συνάντηση κάθε εβδομάδα, για την ελεύθερη διατύπωση απόψεων, ακόμη και τελείως αντιθέτων, με στόχο την κατάληξη σε κοινά αποδεκτές αποφάσεις , μετά απο καλής διάθεσης συζήτηση.
Σε κάθε συνάντηση, ένα απο τα μέλη, διαφορετικό κάθε φορά,  θα έχει οριστεί να φέρνει μια δισέλιδη εισήγηση, η οποία θα συζητείται, με δικό του συντονισμό, με στόχο να παίρνονται αποφάσεις, μετα την λήψη τών οποίων θα σταματά ο περαιτέρω σχολιασμός, και θα στηρίζεται, απο όλους η εφαρμογή τους, με την ίδια θέρμη με την οποία υποστήριξε ο καθένας τις απόψεις του.
Η απόφαση αυτή, ή απόσπασμά της που δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 500 λέξεις, θα αναρτάται στο Forum τού ιστοτόπου.

Η σύμπνοια στην λήψη και η πειθαρχία στην εκτέλεση τών αποφάσεων πρέπει να αποτελέσει τον πρώτο κανόνα λειτουργίας τών Σπιθών, απο την δράση τών οποίων εξαρτάται η νικηφόρα πορεία τού Κινήματός μας.
Η  πίστη σας στο Κίνημα και οι αγώνες σας, είναι η μεγάλη λαϊκή δύναμη που θα ανατρέψει το σάπιο πολιτικό μας σύστημα και θα ξαναδώσει περηφάνεια στον ταπεινωμένο Λαό μας.   Περιμένουμε την επικοινωνία σας.
                                                   
                                                       Ο υπεύθυνος τών οργανώσεων
                                                              Ι. Γ.Δημητροκάλλης


__________________________________

Οι εσωτερικές τριβές σε μια απο τις πρώτες ομάδες πρωτοβουλίας  για την ίδρυση Σπίθας στην Αθήνα, οδήγησαν ένα απο τά πρώτα και πιο ενεργά μέλη της, να απευθύνει επιστολή στον κ. Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος και τής έστειλε την παρακάτω απάντηση την οποία σας κοινοποιούμε λόγω τού γενικότερου ενδιαφέροντός της


                                                                                                                       Αθήνα    06 – 03 - 2011
Αγαπητή ....................                                                                              
Σε ευχαριστώ για το γράμμα σου. Είσαι προβληματισμένη, ανήσυχη, γεμάτη ερωτηματικά και αμφιβολίες. Αυτό είναι βασικά θετικό, αλλά φοβάμαι ότι τελικά οδηγεί στην αμφισβήτηση και από εκεί σε μια τροχοπέδη που καταδικάζει την κίνηση σε αποτελμάτωση και τελικά σε αφανισμό.
Ξεχνάς ότι και εμείς είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες που ψάχνουμε, μέσα στο σκοτάδι που μας τυλίγει, να βρούμε φως.  Οπως ξέρεις το πείραμα που ξεκινήσαμε γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία των λαϊκών κινημάτων γιατί βασίζεται και στηρίζεται επάνω στον απλό πολίτη που κατά 80% μπαίνει για πρώτη φορά σε μια τέτοια διαδικασία.  Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε σε πόσο χαμηλό επίπεδο έχει καταδικάσει τον Λαό μας η μακροχρόνια κυριαρχία τών ξένων εξαρτήσεων και των ντόπιων συνεργατών της. Δεν πρέπει λοιπόν να μετράμε με μεζούρα και διαβήτη όσα γίνονται μέσα στις Σπίθες,  που προσπαθούμε να συγκροτήσουμε, ούτε στις προσπάθειες μας να ανακαλύψουμε την χρυσή τομή ανάμεσα στην αρχή της αυτοοργάνωσης-αυτοδιαχείρισης και στην ανάγκη να βρούμε έναν κοινό παρανομαστή  (πέρα από την Ιδρυτική Διακήρυξη), που να συντονίζει και να συνενώνει με κοινά οργανωτικά χαρακτηριστικά τις ανεξάρτητες ομάδες,, για να υπάρξει η απαιτούμενη ομοιογένεια σε όλους τους τομείς ώστε η Κίνηση μας να αποκτήσει μία ενιαία μορφή.
Πρέπει να σου πω από τις πληροφορίες που έχω, οτι στα 9/10 των Σπιθών που υπάρχουν σε όλη την χώρα υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και όλα εξελίσσονται ομαλά χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες.  Εν πάση περιπτώσει είναι ανάγκη η Κίνηση μας να πατήσει γερά επάνω σε δυνατές σφιχτοδεμένες και αισιόδοξες Σπίθες για να μπορέσει να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο.
Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μακρύς γεμάτος παγίδες και εμπόδια που θα μεγαλώνουν όσο μεγαλώνουμε και εμείς. Πρέπει να ξεκινάμε με την σκέψη ότι ο τελικός μας στόχος είναι η μετωπική μας σύγκρουση με τις δυνάμεις τής εξάρτησης, που είναι αδίστακτες.  Δεν ξεκινήσαμε για ένα περίπατο αλλά για πολλές, πάρα πολλές, συγκρούσεις σε όλα τα μέτωπα. Και για αυτό από την αρχή πρέπει να έχουμε χαλύβδινη πίστη βοηθώντας να λύνουμε τα προβλήματα με κατανόηση και υπομονή.
Αυτά είχα να σου πω και για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ.
Με αγάπη
Μίκης Θεοδωράκης

__________________________

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Ήταν η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των ομοϊδεατών συμπολιτών, μεταξύ μας.
Ήταν ζωηρή, είχε ένταση, είχε αντιγνωμίες, είχε συμπάθειες και (ίσως) αντιπάθειες. Δηλαδή, ήταν ανθρώπινη.  Αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα.
Η προσέλευση του Κώστα Ζουράρη, που είναι σπιθιστής (και σε επαφή με τον Μίκη Θεοδωράκη για θέματα της ΣΠΙΘΑΣ), έσωσε την Θεσσαλονικιώτικη «διανόηση» από την, μέχρι στιγμής, παντελή και εκκωφαντική απουσία της από το κάλεσμα του Μίκη.
«Είμαστε δυό, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δεκατρείς», λέει το τραγούδι  κι εμείς είμασταν είκοσι τρείς.
Αναφέρω το νούμερο, για την ιστορία.
Για τις ανάγκες της οργάνωσης, είμαστε ακόμη λίγοι. Θα γίνουμε όμως πολλοί και μάλιστα σύντομα, γιατί υπηρετούμε μία αδιαμφισβήτητη Αλήθεια: Το καράβι  βρίσκεται υπό την κατοχή πειρατών. Το πλήρωμα δεν μπορεί να μείνει αδιάφορο, όταν μάλιστα το συσσίτιο και η διαβίωσή του περιορίζονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει.

Η οργάνωση της ομάδας, θα αρχίσει από την επόμενη συνάντηση που θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη.

Πρόσκληση σε εκδήλωση "Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ"


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ -ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ -
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ -
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ -
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ»
Οι Επιστημονικοί Φορείς, σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18.00
στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» με κεντρικό ομιλητή τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Φορέων.
·  Παραιτηθήκαμε "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ," από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας
Η Εθνική Κυριαρχία ούτε μεταβιβάζεται ούτε εκχωρείται. Ανήκει διαχρονικά στον λαό της
·  ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
·  ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
·  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ* Στην διοργάνωση αυτή συμμετέχουν κι άλλοι φορείς, οι οποίοι θα γνωστοποιηθούν στο επόμενο διάστημα